Sensorisk profil

En sensorisk profil er et anerkendt og grundigt redskab, som giver dig en komplet profil over, hvordan du eller dit barn sanser og reagere på verden

Alle mennesker har en sensorisk profil, der viser hvordan vi reagere på og bearbejder sensorisk stimuli i hverdagen. Den viser om vi søger sanseindtryk eller trækker os fra dem. Om vi elsker berøring eller er sensitiv over for det. Og om vi kan tolere hverdagens indtryk eller bliver overstimuleret af dem.

Med en sensorisk profil i hånden, får du et bedre billede af hvorfor dit barn reagere som det gør samt en større indsigt i hvordan du kan være med til at understøtte dets udvikling. 

Som forældre kan man ofte stå i situationer, hvor man har svært ved at forstå sit barns reaktioner. Barnet kan virke til at over- eller underreagerer på ganske almindelige hverdagssitutationer eller virke doven, kræsen, sensitiv, sky eller lignende.

Det kan både være en frustrende og konfliktskabende situation at stå i!

Jeg vil gerne hjælpe dig til at forstå dit barn bedre og give dig redskaberne til at understøtte hans eller hendes udvikling. 

Med en sensorisk profil fra Klinik ER:GO får du:

  • En unik sanseprofil med en komplet rapport over hvordan netop dit barn sanser og reagere på hverdags stimuli
  • Gode råd til håndteringen af forskellige situationer ud fra dit barns profil
  • Inspiration til aktiviteter og øvelser der understøtter og udvikler dit barns motorik og sansebearbejdning
  • Mulighed for at book individuelle og skræddersyede forløb

Hvis du er interesseret i at høre mere eller du gerne vil bestille tid til en sensorisk profil, så kontakt mig via kontaktformularen eller ring på telefonnummer 71997488

Du kan også læse mere om ergoterapi til børn her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *